Zvířata

Hra, zábava, logické myšlení a rébusy v jednom

Hledáte nějakou zábavnou ktivitu, kterou byste vyplnili váš volný čas třeba o víkendu? Vezměte s sebou pár vašich kamarádů a zajděte si provětrat mozkové závity do únikové místnosti. Exit game Hradec Králové je aktivita jako stvořená pro partu přátel, kteří hledají náplň volného času a mají rádi luštění a rozklíčování rébusů. A na jakém principu vlastně únikové hry fungují? Ve stanoveném čase na vás čeká několik záhad, které musíte vyřešit a které vás dovedou k cíli.

opustit místnost

Zažijte napětí a akci ve spojení se zábavou v některé z nabízených únikových her. Navštivte třeba tajuplnou strašidelnou místnost z duchy a zažijte horrorové pocity plné strachu z toho, co přijde. Zahrajte si na detektivy, hledejte zápletky a krůček po krůčku spějte k vyřešení zadaných úkolů, rébusů a hádanek. Vyzkoušejte si toto originální využití volného času společně s vaší rodinou nebo přáteli a vydejte se poznat vaše detektivní schopnosti. Čekají na vás technologicky do detailů propracované únikové hry, při kterých se vám bude tajit dech. Získáte skvělý zážitek ze hry společně s vašimi přáteli.

svíčky v místnosti

Ideální také jako teambuildingová aktivita
Potřebujete stmelit váš pracovní kolektiv a přivítat mezi sebe nové kolegy, tedy se lépe navzájem poznat? Vydejte se na neutrální půdu a navštivte společně únikovou hru. Takováto aktivita stmelí váš kolektiv, lépe a snadněji se seznámíte a rychleji tak opadnou zábrany a napětí mezi vámi. Po této teambuildingové akci se vám pak bude společně v zaměstnání lépe komunikovat a pracovat, atmosféra v práci také bude příjemnější.
Ať už se za touto únikovou hrou vydáte ve dvou, s partou přátel nebo s novými kolegy z práce, v každém případě získáte skvělý zážitek z něčeho nového a poznáte vaše schopnosti, o kterých jste možná ani neměli tušení.